Bileta Avioni

LOLI TOURS, ofron një gamë të gjerë mundësish për të planifikuar rrugën më të shkurtër dhe më ekonomike të mundshme për lëvizjet tuaja me avionë. Duke bashkëpunuar ngushtësisht me kompanitë ajrore ne mund t’ju shërbejmë me rezervime dhe pagesa bileta avioni. Motoja jonë është “We work for you , you fly with us.”. Na përket neve t’ju garantojmë cmimin më të leverdisshëm për fluturimet tuaja. Mjafton vetëm një telefonatë dhe operatorët tanë do t’Ju japin mundësinë të zgjidhni mes varianteve të ndryshme për të njëjtin destinacion fluturimi. Për LOLI TOURS buxheti I çdo klienti eshte I rendesishem dhe si I tillë trajtohet me kujdes te vecante duke u munduar ne gjetjen e nje zgjidhjeje optimale me cmime te lira. LOLI TOURS per klientet e saj te cilet I konsideron te besueshem ofron sherbimin News Letter me te cilet komunikon ne çdo moment ne lidhje me ofertat e ndryshme qe kompanite ajrore , partnere me te cilat LOLI TOURS është , nxjerrin per destinacione te ndryshme. Destinacionet turistike që ne ofrojmë për klientelën tone:

Europë ( Hungari, Kroaci, Poloni, Ceki, Rusi, Turqi)

Afrikë ( Egjipt, Maldive)

Amerikë Qendrore ( Costa Rica, Meksikë, Port Rico )

Karaibe ( Aruba, Jamaika, Republika Domenikane )

Amerika Jugore ( Brazil )

Azi ( Kinë, Tajlandë )

* SUPER OFERTE * Mitsis Roda 5*AI ne Korfuz 71€/Personi/Nate/AlI Inclusive gjate muajit Qershor * SUPER OFERTE * Meliton Porto Carras 5*HB , ZBRITJE -15% , per Early Booking deri ne 30 Qershor * SUPER OFERTE * Sithonia Porto Carras 5*All Inclusve , Deri -20% ZBRITJE , per Early Booking deri ne 30 Qershor Elinotel Polis 3*AI , Halkidiki , OFERTE -20% Zbritje , Pushime 21 Qershor - 03 Korrik Marbella Corfu 5*, KORFUZ me cmimin 62€/Personi/Nate/HB ose 85€/Personi/Nate/UAI gjate 1-16 Qershor