Udhëtimi juaj fillon këtu

Zbuloni vende të mahnitshme me oferta ekskluzive

Hotele në të gjithë botën

Gjeni hotelin që ju përshtatet më shumë. Kontaktoni agjentët tanë!

Udhëtime individuale

Kurseni duke rezervuar biletë avioni + hotel

Destinacione të veçanta

Maldives , Republika Domenikane , Kuba, Zanzibar, Xhamaika, Greqi , Dubai , Tailande , Mauritius , etj

Krociera

Ishujt Grekë - Mesdheu - Vendet Skandinave

Vende për të shkuar

Destinacione perfekte

Çfare ka te re

Oferta Dite

𝗖𝗥𝗘𝗧𝗘 - 𝗔𝗟𝗟 𝗜𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲

𝟳 𝗡𝗲𝘁𝗲̈ Akomodim

Përfshihet 1 Person:

Biletat Vajtje – Ardhje 

Akomodim 7 Netë

Ushqimi ALL Inclusive

Transfertat në Kretë

DUKE FILLUAR NGA 

880Eur

Oferta Early Booking deri 31 Mars

Rreth nesh

Mirë se vini në LOLI TOURS

Loli Tours, kompani turistike me mbi 20 vjet eksperiencë në udhëtime turistike, paketa pushimesh dhe produkte turistike, në tregun Shqiptar që ofron udhëtime gjatë gjithë vitit.

Ju vetëm na zgjidhni, për të tjerat mendojmë ne…
Specializuar për

Our blog

Njoftime dhe Lajme

Login