Greqi Early Booking

586
Tosca Beach Hotel 4* Kavala
ALLInclusive /1 – 6 Gusht
Pushime 6 Ditë
Fotot në postim janë të këtij Hoteli
Përfshihet 1 Person:
Ushqimi ALL Inclusive
Vlefshmëria e Ofertës 1 Mars 2023
𝐃𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐞𝐭 𝐢 𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐮𝐚𝐫 𝐧𝐞̈ 𝐝𝐡𝐨𝐦𝐚
Nuk përfshihet taksa turistit dhe transporti
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • Location
  • Amenities
  • Services
  • Price
  • Rooms